hairstyle (Starsfame)
Forside Add meg Om meg Kontakt

hairstyleHeiia<3

Mange kritiserer håret til kjendiser.Det er bare utrolig barnselig bry deg heller om ditt eget hår!  Kjendiser har mange forskjellige sveiser etter om det er fest,galla eller hverdag,men de kan også gå fra crazy til super pent.Bare se her!


KATY PERRY-ja her har hun svart hår ELSKER håret hennes på dette bildet! men hun har hatt blått,rosa,svart hårfarge,men egentlig er hun blond! 


BRITNEY SPEARS-tror hun har hatt samme farge hele tiden? eller er det bare jeg som tror det? men hun har forskjellige frisyrer.Hun har engang barbert av alt håret,men det er en annen historie.


MARY KATE OLSEN-hun har hatt blondt og brunt hår litt krøller,volum og slettet hår kler henne tvert!  her er litt rufsete som også er kult


SELENA GOMEZ-hun er super søt med krøller! hun kler slett hår,men krøller kler henne mest.Hun har fått seg lugg dom de fleste har fått med seg.Jeg syntes luggen var litt for ung for henne eller hun så ut som en 14 åring med luggen! men vi digger håret hennes<3


KRISTEN STEWART-jeg liker at hun har det litt rufsete! litt rocka stil kler kristen på håret og klærne!


RIHANNA-har hatt svart,rødt og brunt hår ble forfær når hun farget det rødt,men ELSKET det! nå er hun svart igjen på håret.Likte henne best med rødt og brunt.Men kjendiser og artister forandrer seg jo med tiden :)


LADY GAGA-så har vi den litt mer crazy! Gult hår gaga? nei! jeg generelt likte henne best med blondt hår! men jeg skal ikke rakke ned på kjendiser.For gaga er seg selv og jeg beundrer henne for det! her er hun veldig kul på håret!

-starsfame

Er det noe du vil jeg skal skrive mer om? andre kjendiser du liker? eller spørsmål? bare skriv i kommentarfeltet under! <3<3<3

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits