Be Alright DEL 1 (Starsfame)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Be Alright DEL 1Dette er første del an en historie som handler om deg! bare les..Skrevet av Julianne.

 

Du satt hjemme på rommet ditt og kjedet deg. Bare sånn for morro slo du på pc-en og googlet navnet ditt. Det var kjempemangebilder av deg der! Det første bildene som kom opp var fra da du og Justin fløy til Paris, forrige måned. Bildene viste at du sovnet av på fanget hans på flyet. Hvorfor var det papparatzier på akkurat det flyet?! Ikke at det plagde deg så mye. I starten fikk du så altfor mye oppmerksomhet overalt, men folk i den lille byen vår her i Norge blir fortere vannt til det, enn de i LA. Du savnet han så mye. Akkurat nå hadde han dratt på turne i Canada. Nei, nå får det være nok dagdrømming! Du tok opp telefonen din og ringte veninna di. Rihanna var en festløve, hun skulle ha en konsert i oslo i morgen kveld så hun sover på et hotell i nærheten. 

"Hei, du vil aldfri tro hvem som ringte", sa hun før du fikk sakt ett ord.
"Jeg gikk på en måte lei av å gjette etter at Avril ringte deg i går", svarte du.
"Ja ja, Avril er ikke så viktig"...
"ER IKKE AVRIL LAVIGNE VIKTIG??!"
"Men hør da! Turneen min i Frankriket er avlyst så jeg kan være her i fire uker til"!, hun hørtes veldig fornøyd ut, ettersom hun har skuffet tusenvis av mennesker, det lignet ikke henne.
"Skal du bo i Norge i fire uker!", nå begynnte du nesten og rope du også.
"Nei, dumma, tror du jeg gidder og sitte her i fire uker uten festing? Jeg drar hjem til LA og fester litt, men siden jeg kommer til å savne deg så mye, bestillte jeg en billet til deg også"!
Du smilte fra øre til øre, du og Rihanna satt allerede på det første flyet. Dette flyet gikk til Chicago, så byttet vi fly og fløy til LA. Du holdt på og å dø når du så den lange limoen som stod utenfor flyplassen, og alle de vaktene som måtte stå i ring rundt oss hele tiden. Flott, du elsker jo oppmerksomhet!Du kjennte telefonen vibrere, og tok den opp av lomma. Det var en melding fra Justin. En tåre trillet nedover kinnet mitt...

 


 

hva tror du det står på meldingen? 5 KOMMENTARER for neste del! <3<3<3

  • 2 kommentarer


  28.08.2012 kl.17:05

  meer :)
  starsfame28.08.2012 kl.20:44

  Anonym: Lurte på om du kunne tipse flere? får trenger 5 kommentarer til neste del ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits