Be Alright DEL 2 (Starsfame)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Be Alright DEL 2Det var en melding fra Justin en tåre trillet nedover kinnet ditt...

Rihanna holdt rund deg for og trøste, men når du savner noen så mye som du gjør akkurat nå er det vanskelig og settte hjertet på plass igjen. Han kom til å være forsinket igjen. Det kunne hende han ble borte i hele 8 uker, siden han sikkert ikke rekker og komme hjem, før neste turne. Dette såret deg ekstra mye siden det er sommerferie. Hadde han ikke hadd den ekstra turneen ville han vært hjemme igjen til helgen. 
 
Vi var kommet hjem til Rihanna nå. Veninna di skulle bare være snill og sette på litt musikk, men gjorde alt verre med og sette på en av låtene fra "Believe". Plutselig ringte det på døra. 
"Gidder du og åpne, jeg er i telefonen", ropte Rihanna fra en av de store rommene. Huset hennes var helt fantastisk, med store lysekroner i taket, og bilder av modellene til Chanel pyntet veggene.
"Seffølgelig", sa du.
du gikk ned den lange spiraltrappet (ironisk nok), og ut til den store døra. Men det var ikke en vanlig dør. Det var ikke et vanlig hus, for nå snurret alt rundt. Bak døra stod et annsikt som du bare hadde sett i hodet ditt de siste ukene. "du kastet deg inn i armene hans og nektet og slippe taket. Ikke tale om. Det endte med at han måtte bære deg opp. Mens han hele tiden visket at han ikke mente og å såre meg, at turneen var en spøk, han skulle bare overaske deg, og ville ikke gjøre deg mer beskymret. Til slutt klarte du og ta ned armene som var helt støl etter og klamre deg fast.
"Jeg har laget en sang til deg", sa han og løftet deg og gitaren opp i sofaen. Jeg satt fortsatt på fanget hans da han begynnte og spille. Han holdt armene rundt meg og sang lavt inn i øre mitt.

" Across the ocean, across the sea, starting to forget the way you look at me. Over the mountans, across the skye, need to see your face nedd to look in your eyes"... 

 
 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits