Be Alright DEL 4 (Starsfame)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Be Alright DEL 4Han tok det faktisk ganske pent, syns du. Hvem er det du lurer? Han tok det ikke fint i det hele tatt, bare så mye bedre enn du hadde forventet. Han kom sikkert ikkke til og å slippe deg av syne resten av ferien. Bildene visste at du og Rihanna som festet. Ikke bare festet, festet skikkelig villt...
Papparatziene hadde seffølgelig klart og få seg noen blinkskudd da du drakk mens du danset oppå en fyr (eller dame, husker ikke?...). Derfor var det ikke snakk om at du skulle dra alene "with that crazy women", som Justin hadde begynnt å kalle henne. Det var sommerferie nå, og det var utrolig varmt i LA. Du ville dra på stranda og å bade og sole deg, men det var litt vanskelig når du hadde to av verdens største popstjerner på slep. Men vi skulle prøve oss alikevel. Du fikk viljen din og dere dro til stranda. Det var ett mirakel at de to kunne gå med hatter og skjerf i denne forferdelige varmen. Vi fannt oss en plass hvor det ikke var for mye folk, og de kunne endelig ta av seg det varme tillbehøret sitt. 
Hvorfor måtte en rar fyr med skjegg finne opp internet???
Jada, du er glad i facebooken din, men alikevel?
Med twitter, facebook og chatroom, tok det bare fem hele minutter før stranda ble overfyllt av gale fans, og vi måtte rømme med et hellikopter. Du følte deg som om du var i en spion-film.
Da fikk vi bare ta og å sole seg ved bassenget i hagen til Rihanna i stedet. Ikke at det gjorde deg noe da!
All denne luksusen begynnte og å gå i hodet på deg.

Den kvelden satt du deg på pc-en for å skrive en e-post til din kjære bekymrede mor, som satt en plass i lille Norge og venntet på nyheter om USA. Hun hadde allerede sendt deg fire mailer. Mamma hadde en tendens til og å overreagere fort. men denne gangen skjønnte du hvorfor. Du stoppet og å puste og visket Justins navn. Du ville hyle og springe rundt som en galing, men ikke en muskel ville rikke seg

 
Justin kom inn og satt seg ved siden av deg. Han måtte ha sett atdu var helt i sjokk da han stoppet og prate, og tok heller armen rundt deg. Han ristet i deg og spurte deg om tusen forskjellige ting. De begymrede øynene var låst til dine, helt til han merket e-posten. Etter at han hadde lest ferdig, bar han deg bort til sengen, og sa ett eller annet til Rihanna. Du fikk ikke med deg noe. Alltdu tenkte på var Norge.


 

 • 2 kommentarer


  nimve03.09.2012 kl.19:15

  kul blogg :)
  starsfame03.09.2012 kl.20:56

  nimve: takker <3

  Skriv en ny kommentar

  hits