Be Alright DEL 20 (Starsfame)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Be Alright DEL 20Du husket alt igjen. Han lo høyt og så på deg igjen. Dere stoppet forran hotellet vårt, og ble ledet inn av noen sikkerhetsvakter forbi alle de hylende jentene. Hvordan kunne jeg glemme han, han som jeg var så utrolig glad i?
Du tok rundt halsen hans og kysset han lenge. 

 
Du satt i en av stolene med bena under haken. Du skiftet stilling for hvert tiende sekund. Hele tiden trippet du nervøst med foten. Mobilen din lå på bordet ved siden av deg. Du klarte så vidt og ta øynene vekk fra den. Du ventet på telefonen som skulle fortelle deg hvordan det gikk med mamma. Det legene trodde var en farlig form for kreft, var egentlig noe feil med hjertet. Ett slaks hjerteinnfarkt, hadde Justin prøvd og forklart deg. Men du hadde ikke følt særlig med. Nå hadde han gidd deg opp, og gått for å ta en dusj og ringe etter roomservice i stedet. Du skvatt til da telefonen ringte. Justin kom løpende inn i bare buksa og grep mobilen før du rakk å reagere. "Du trenger ikke denne samtalen", sa han fort før han tok den.  Du kjente at du ble irritert, eller rettere sagt, forbanna på han. Han snakket med en dårlig norsk aksang mens han småløp ut av rommet. I halvåret dere har vært sammen har du rukket å lære han litt norsk. Kort tid etter kom han tillbake til deg. "Bare gode nyheter, alt gikk bra, hun kommer til å bli bra, og du og jeg kan fortsette å bo her"! du hylte av glede. Han løftet deg og svingte deg rundt til jeg ble svimmel slik som bare skjer på film. 
 
"I morgen tidlig drar vi til Norge, så har du en uke på deg til å pakke og si hadet til alle", sa han og så meg inn i øynene.
"Vil du egentlig flytte helt hit? Vi kan bo i Norge også, du må ikke", sa han og ble bekymret igjen.
"Jo, jo! Så klart jeg vil, jeg har jo fått drømmejobben og alt"! Sa du, mens du prøvde og høres så lite desperat ut som mulig.
"Ok, da blir det NY på oss to", sa han.
 
Resten av kvelden ble dere sittende i sengen og se på gamle morsomme filmer, mens dere spiste søppelmat fra roomservice. Det første du skal gjøre når jeg kommer til Norge er å jogge deg en tur!

 

 
 

 


  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits