Tips og triks! (Starsfame)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tips og triks!Heiia<3

Jeg har vært på topplisten en del ganger (Tromsø sin toppliste) jeg har nå lært meg selv noen triks.Som jeg skal dele her.Det er ikke sånn at jeg fikk flere 1000 leser men godt opp over 100 og det er jo et flott tall det! 

BLOGG OFTE:

Mange liker å lese det du skriver! så blogg ofte,og kanskje litt korte innlegg.Istedet for å blogge lange innlegg en gang om dagen! så blogg tre korte det hjelper godt.

 

GODE OVERSKRIFTER:

Ja gode overskrifter er viktig.Noe som gjør at alle klikker seg inn på innlegget.IKKE lur leserene med sånne teite overskrifte feks: 8 åring ble gravid.Det er å lure leserene sine! ta heller overskrifte som har noe med det du skriver å gjøre! og noe som høres spennende ut...

BILDER:

Hva er et innlegg uten bilder? du trenger ikke hele tiden ta nye bilder,du kan ta fra arkivet.IKKE alle innlegg trenger bilder,men de blir gøye å lese når det er bilder med<3  å du trenger ikke alltid være på bildene du kan ta bilder av noe du gjør i hverdagen.

VÆR DEG SELV:

Skriv om det DU liker ikke gå å dilt etter alle andre.Jeg elsker kjendiser så jeg har en blogg om kjendiser! du kan blogge om det du gjør,fritidsaktiviteter,hobby eller venner og famile.Bare ikke blogg om noe du ikke bryr deg om som feks:har du sett den nye parfymen osv...Bloggen skal være om deg ikke ALLE andre! Det er en viktig regel :)

KONKURRANSE:

Konkurranser trekker til seg mange nye lesere.Det trenger ikke være store konkurranser som feks:vinn jb biletter.Det kan være en liten gavepose med litt småtterier i <3 og det gjør at man kanskje får noen nye lesere? lurt å prøve!

Har DU noen tips eller triks du vil dele med oss?

  • Én kommentar


    Sarah C K ♥28.09.2012 kl.06:57

    Tusen takk for tipsene, jeg skal ta de til meg :-)

    Skriv en ny kommentar

    hits