Starsfame - Heia! Denne bloggen handler om kjendiser! Vi oppdaterer deg om hva som skjer i verden håper du følger med eller tar deg tid til å se litt på bloggen -starsfame
Forside Add meg Om meg Kontakt

Rihanna is pregnantHeiia!

Ryktene svirrer om at Rihanna er gravid.Vi er ikke helt sikker,men mange mener hun går på en rar måte som om hun er gravid.Ikke nok med det men de tror også Chris brown er faren.Hun slutter aldri og sjokkere,men senest i forrige uke ble hun sett med en øl flaske i hånden.Var det for å få bort ryktene?

-starsfame

 • She is not dead  Heiia<3

  I et tidligere innlegg skrev jeg om nydelige Avalanna nå får jeg vite at det er noen som har hacket henne å skrevet noe? er så usikker? hva er det som skjer? alle skriver at hun er død.Vi får sikkert vite det av Justin på en tweet....?

  Hva tror du? skal se mere på dette!
 • Avalanna drøm søtt din vakre engel  Heiia<3

  Dette er en veldig trist beskjed for oss og Justin bieber<3 Avallana som var en STOR belieber døde i dag! R.I.P<3 

  Hun hadde en drøm om å få møte Justin bieber denne drømmen ble sann,så alle som har like stor drøm.Ikke slutt å drøm for en dag blir den sann!

  Avalanna var en jente på 6 år.Hun hadde kreft der hun mistet synet,håret og tilslutt kunne hun ikke snakke! Hun hadde en plakat med justin og henne på som det stod just married eller noe lignede.Dette fant justin og crewet hans ut så han brukte valentindsdagen sin på å treffe henne.Etter det har de treffes oftere.

  Men Avalanna ble dårligere og dårligere å i dag var det farvel! hun kommer til å bli en nydelig engel<3 Justin og Avalanna hadde et utrolig nært forhold så tror Justin tar dette veldig tungt<3 men vi alle støtter familien til Avalanna og så klart Justin bieber<3

  Hvil i fred lille Avalanna<3

  She so beautiful<3

 • Hils på den nye babyen!  Heiia<3

  Ja "hils på min nye baby" skrev kim kardashian og Kanye west! de har kjøpt seg en nusselig liten katt.Det har gått rykter om ekteskap for stjerneparet,men det er ikke helt sikkert enda!

  Sammen har de adoptert en liten hvit katt fra et adopsjonssenter for dyr i Miami. Katten skal hete Mercy, oppkalt etter Kanyes låt med samme navn


  Kim Kardashian og søsteren Kourtney bor for tiden i Miami. Der skal de være i tre måneder mens de spiller inn den nyeste delen av den populære realityserien "Keeping up with the Kardashians".

  Den nye lille sjarmøren Mercy kommer nok til å få stor plass i den nye serien.
  foto:twitter


 • Ser etter babymage  Heiia<3

  Mange vet hvem Blake Lively er! og mange tror hun også er gravid.Hun har akkurat giftet seg i hemmelighet med Ryan Reynolds(35) 

  Hun er til vanlig veldig nøye med hva hun spiser,men etter bryllupet har hun ikke brydd seg i det hele tatt.Alle ser nå etter en babymage,vennene hennes tror hun er gravid og de er gått videre i forholdet.Men Blakes pressetalsmann nekter for at hun venter barn.

  Men spekulasjonene fortsetter. Blake har nemlig i mange intervjuer fortalt at hun drømmer om en stor familie i nærmeste fremtid og at hun vil ha mange barn. 

  - Jeg ønsker meg en stor familie. 30 barn dersom det er mulig, har hun sagt til bladet Allure. 

  - Jeg kan nesten ikke vente med å bli mamma! Det er noe jeg gleder meg veldig til, sa hun i juli. 
  Hva tror du? trenger hun være gravid? hva syntes du om hun er gravid?

 • selena gomez gravid  Heiia<3

  Selena gomez(20) var på stranden i malibu,men ser ikke ut som Selena gomez likte seg så godt der...Hun skjulte magen hele tiden å klarte ikke konsentrere seg om noe annet.Er hun kanskje gravid? litt senere ble hun hentet med Justin bieber sin tour buss i Los angeles kanskje de to burde ta en prat?

  Hva tror du?

  Hva syntes du om dette? hva tror du er sant? 

 • Ryktene ble ikke noe mindre  Heiia<3

  Ryktene ble ikke mindre da Kate takket nei til vin å tokk et glass vann.

  To ganger har hun har skålt i vann for dronning Elizabeths diamantjubileum ? noe som er meget uvanlig i kongelige kretser. 

  Mange tror hun er gravid? Alle venter spent på et svar! men hva tror du?

  Da paret besøkte presidentpalasset i Singapore ble de servert en syvretters middag, og William hygget seg med Bordeaux-rødvin. Kate skjøv derimot elegant vekk hvitvinsglasset som var plassert foran henne ? og ble umiddelbart servert vann.
 • Utnytter barna for media  Heiia<3

   Skuespilleren Kelly Rutherford (43) - som er best kjent for sin rolle som Lily van der Woodsen i TV-serien «Gossip Girl» - er for øyeblikket midt i en bitter kamp med eks-mannen Daniel Girsch om deres to barn Hermes (5) og Helena (3).

  Etter de ble skilt flyttet Daniel til Europa for visumet hans gikk ut.

  Barna kom på besøk til det nye huset hans,og nå nekter han og sende de tilbake.Og fikk beskjed fra domstol at begge barna kunne bli boende hos han.

  Det fikk Rutherford - som må pendle fra sine skuespillerjobber i USA for å se barna sine til å se rødt.

  Det fikk eks-mannen merke da Kelly denne helgen ankom flyplassen i Nice for å hilse på sine to små sjarmtroll.

  Barna hadde laget en plakat der det sto "super mama" (SØTT) 

  Litt senere dukket masse papparatzi bilder opp på nett.Kelly beskylder Daniel for å ha tipset fotografene hvor hun skulle komme å treffe sine to små. 

  Nå vurderer hun ifølge TMZ å anmelde Giersch for brudd på deres avtale om å skjerme barna for media


  Foto:all over press
 • Klare du se hvem dette er?  Heiia<3

  Fant masse søte og morsomme bilder fra kjendiser som barn! å de er så Søte<3 Men spørrsmålet klarer du å se hvem det er?

  -Prøv å gjett! 

 • Kate gravid  Heiia<3

  Vet at dette ikke er de "kjendisene" jeg blogger om,men dette er de kongelige og de er jo på en måte "kjendiser" Kate og william ser ut som de venter barn.


  Britiske hoffeksperter har hele veien hevdet at at William og Kate vil vente med barn til etter at dronning Elizabeths feiring av sitt 60-årsjubileum som monark er over, for ikke å stjele oppmerksomhet fra dronningen selv. Nå går jubileumsåret mot slutten, og en eventuell baby vil jo ikke komme før i 2013.

  Vi er spent å se om dette bare er rykter,eller om de får seg en liten baby!

  Mange mener dette er sant,men ingen bekreftelse fra Buckingham Palace så vi får se!


 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012
  hits