Starsfame - Heia! Denne bloggen handler om kjendiser! Vi oppdaterer deg om hva som skjer i verden håper du følger med eller tar deg tid til å se litt på bloggen -starsfame
Forside Add meg Om meg Kontakt

linkerunden Ferdig!Heiia<3

ÅHH så mange fine blogger! fikk lyst å linke alle sammen! men det er liit mange jeg linker tre og tre blogger<3 Så neste linkerunde kan vell bli om to uker eller noe...

1.LINK: http://nedad.blogg.no/

Hun har en fantastisk fin blogg! Med pent design,og nydelige bilder.Lurt å ta en titt<3

2.LINK:http://andrealever.blogg.no/

Hun har en fantastisk blogg! og nydelige bilder og kjemper kampen mot anoreksia! <3 

3.LINK:http://fotografietmitt.blogg.no/

Hun er flink med bilder og redigering.Lurt å ta en titt<3

   

Har du fått en ny favoritt blogg? Det har jeg :D

en annen blogg jeg vil nevne er http://mlpa.blogg.no/ hun lager bloggdesign! Juat take a look<3

 • Linkerunde  Heiia<3

  Tenkte ta en linkerunde på bloggen.Da linker jeg de tre beste bloggene! har du lyst å bli linket? legg igjen en link i kommentarfeltet<3 så er du med!

  For de som ikke har fått dette med seg så er enda ikke konkurransen trukket mangler 15 likes! på facebook siden starsfame.
 • Feil design,kan du lage?  Heiia<3

  Det er blitt litt rotete med designet mitt,Har ikke fått headeren og profilbildt og skrift kommer nederst på bloggen! jeg lurte på om du kan lage et gratis design til meg.Helst et som passer til kjendiser da! Takk på forhånd
 • Tips og triks!  Heiia<3

  Jeg har vært på topplisten en del ganger (Tromsø sin toppliste) jeg har nå lært meg selv noen triks.Som jeg skal dele her.Det er ikke sånn at jeg fikk flere 1000 leser men godt opp over 100 og det er jo et flott tall det! 

  BLOGG OFTE:

  Mange liker å lese det du skriver! så blogg ofte,og kanskje litt korte innlegg.Istedet for å blogge lange innlegg en gang om dagen! så blogg tre korte det hjelper godt.

   

  GODE OVERSKRIFTER:

  Ja gode overskrifter er viktig.Noe som gjør at alle klikker seg inn på innlegget.IKKE lur leserene med sånne teite overskrifte feks: 8 åring ble gravid.Det er å lure leserene sine! ta heller overskrifte som har noe med det du skriver å gjøre! og noe som høres spennende ut...

  BILDER:

  Hva er et innlegg uten bilder? du trenger ikke hele tiden ta nye bilder,du kan ta fra arkivet.IKKE alle innlegg trenger bilder,men de blir gøye å lese når det er bilder med<3  å du trenger ikke alltid være på bildene du kan ta bilder av noe du gjør i hverdagen.

  VÆR DEG SELV:

  Skriv om det DU liker ikke gå å dilt etter alle andre.Jeg elsker kjendiser så jeg har en blogg om kjendiser! du kan blogge om det du gjør,fritidsaktiviteter,hobby eller venner og famile.Bare ikke blogg om noe du ikke bryr deg om som feks:har du sett den nye parfymen osv...Bloggen skal være om deg ikke ALLE andre! Det er en viktig regel :)

  KONKURRANSE:

  Konkurranser trekker til seg mange nye lesere.Det trenger ikke være store konkurranser som feks:vinn jb biletter.Det kan være en liten gavepose med litt småtterier i <3 og det gjør at man kanskje får noen nye lesere? lurt å prøve!

  Har DU noen tips eller triks du vil dele med oss?

 • GIF BILDER!  Heiia<3

  Her er gif bilder av JUSTIN BIEBER<33

  image

   

  Hvem skal være på neste gifs bildene?

   

 • Kjendis butikktyver!  Heiia<3

  Amanda Bynes(26) låste seg inne i et prøverom i 2 timer.Vært tiende minutt hørte ansatte dunkelyder fra prøverommet! da hun kom ut betalte hun for et par sko og et par solbriller.Men under hadde hun en overdel hun hevder glemte å prøve.Hun betalte jo for overdelen.

  Mange mener oppførselen hennes er merkelig allerede er hun stoppet to ganger av politiet for at hun ikke hadde førerkort.

  Inne på prøverommet trodde sikkerhetsvakten at hun tok narkotika overdose eller lignende.Og ble litt bekymret!


  Tatt av politiet!
 • Konkurranse  Heiia<3

  Startet konkurransen for to uker siden...har 11 likes men trenger 30! di vinner litt småtterier altså en liten goodiebag ;)

  DETTE SKAL DU GJØRE:

  1. logge inn på facebook

  2.søk på starsfame og lik siden

  3. skrive en kommentar om at du har gjort det :D
 • GIF BILDER!  Det er veldig kult med GIF bilder! skal vise dere noen flere jeg har funnet! så skal jeg få på plass blogg rutinen min igjen.

   

   

   

   

   

   

  -starsfame

 • Stikkord:

  Bilder  her er noen bilder:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  image

   

 • Historiens historie  Heiia<3

  No må æ bare si æ e så sykt blond! ikke at det her har med kjendiser å gjøre,men historien til bloggen! Historieskriveren sendte meg to deler,og sa ingenting om at den ene skulle postes i dag så postet begge rett etter hverandre! så ble ikke noen del i dag! fordi hun er på hytta...Men skal nok finne noe annet å blogge om! har ennå ikke hatt måndens kjendis! kanskje jeg skal ha det i dag...<3

  Sorry for at det ikke ble noe del! tro hva som skjer med deg og justin i historien? <3<3<3

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012
  hits