Starsfame - Heia! Denne bloggen handler om kjendiser! Vi oppdaterer deg om hva som skjer i verden håper du følger med eller tar deg tid til å se litt på bloggen -starsfame
Forside Add meg Om meg Kontakt

My hairHeiia<3

Fra Topp:

I går var det premiere på filmen «Fun Size» i Los Angeles. Minutter før premieren foretok hovedrolleinnehaver Victoria Justice en drastisk hårforandring!

- Bestemte meg for å klippe av litt hår for min @FunSizeMovie premiere i kveld, skrev
Victoria på Twitter og la ved et bilde av avklippet hår. Hva synes dere om Victorias nye sveis?
-starsfame

 • Ny sveis?  Heiia<3

  SORRY,for dårlig oppdatering.Har styrt litt med den andre bloggen min! og venner,skole og LEKSER...

  Dette innlegget blir om Liam fra One direction som har tatt seg en stor klipp! jeg syntes ikke akkurat at han kledde det,men det for da så være!  det er ikke bare denne gangen han har endret hårsveis det gjorde han tidligere i år.


  Bieber sveisen! inspirert av bieber :)


  Sånn ser han ut nå!!!!

  -starsfame<3

 • Sånn ser hun egentlig ut!  Heiia<3

  Fant et bildet av Kathy Griffin uten sminke,Kanksje noen syntes det er barnslig å legge ut.Men det er en kjendis blogg som går tett på.Her er et bildet av henne jeg syntes no hun ser helt vanlig ut.

   
 • Rihanna med ny sveis til MTV?  Heiia<3

  Rihanna har hatt med tider langt mørkt hår! men som andre kjendiser overrasker de fansen sin.Nå er håret blitt kortere (hun hadde det for noen år siden)

  Da hun ankom konsertarenaen The Staples Centre i Los Angeles i anledning prøvene, fikk fotografene snappet opp den nye looken.

  Rihanna skal være med på MTV Video Music Awards.Så håret er hverfall fikset!

  Bilde av Rihanna med den nye sveisen sin!


  vi syntes hun kler rødt,svar,brunt,kort og langt hår.Hun kler det meste vi digger Rihanna uansett!

  Husk Konkurransen! 30 likes<3 på facebook siden så kan du vinne

 • hairstyle  Heiia<3

  Mange kritiserer håret til kjendiser.Det er bare utrolig barnselig bry deg heller om ditt eget hår!  Kjendiser har mange forskjellige sveiser etter om det er fest,galla eller hverdag,men de kan også gå fra crazy til super pent.Bare se her!


  KATY PERRY-ja her har hun svart hår ELSKER håret hennes på dette bildet! men hun har hatt blått,rosa,svart hårfarge,men egentlig er hun blond! 


  BRITNEY SPEARS-tror hun har hatt samme farge hele tiden? eller er det bare jeg som tror det? men hun har forskjellige frisyrer.Hun har engang barbert av alt håret,men det er en annen historie.


  MARY KATE OLSEN-hun har hatt blondt og brunt hår litt krøller,volum og slettet hår kler henne tvert!  her er litt rufsete som også er kult


  SELENA GOMEZ-hun er super søt med krøller! hun kler slett hår,men krøller kler henne mest.Hun har fått seg lugg dom de fleste har fått med seg.Jeg syntes luggen var litt for ung for henne eller hun så ut som en 14 åring med luggen! men vi digger håret hennes<3


  KRISTEN STEWART-jeg liker at hun har det litt rufsete! litt rocka stil kler kristen på håret og klærne!


  RIHANNA-har hatt svart,rødt og brunt hår ble forfær når hun farget det rødt,men ELSKET det! nå er hun svart igjen på håret.Likte henne best med rødt og brunt.Men kjendiser og artister forandrer seg jo med tiden :)


  LADY GAGA-så har vi den litt mer crazy! Gult hår gaga? nei! jeg generelt likte henne best med blondt hår! men jeg skal ikke rakke ned på kjendiser.For gaga er seg selv og jeg beundrer henne for det! her er hun veldig kul på håret!

  -starsfame

  Er det noe du vil jeg skal skrive mer om? andre kjendiser du liker? eller spørsmål? bare skriv i kommentarfeltet under! <3<3<3

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012
  hits