Starsfame - Heia! Denne bloggen handler om kjendiser! Vi oppdaterer deg om hva som skjer i verden håper du følger med eller tar deg tid til å se litt på bloggen -starsfame
Forside Add meg Om meg Kontakt

Lil wayne fikk anfallHeiia<3

Lil wayne(30) fikk anfall om bord på et fly.Så de måtte nødlande i Texas med privatflyet.Han ble fraktet til sykehuset å ble der i noen timer! 

I 2010 fikk han en dom mot seg etter at han ble ferska med både narkotika og håndvåpen om bord i turnébussen han reiste rundt med i 2007.

30-åringen er forlovet med den italienske servitrisen Dhea Sodano (25), og har hele fire barn med tre forskjellige damer. 

Han fikk sin første datter, Reginae, da han bare var 15 årLil wayne og Dhea<3

 • Rihanna is on the same way  Heiia<3

  Har et til innlegg om Rihanna.Hun har det nok litt tungt for tiden.Kan det være Chris brown hun savner? ikke vet vi,men hun så bare ned i bakken og ville ikke snakke til noen så noe må ha skjedd!

  -starsfame

 • Selena har full kontroll  Heiia<3

  Det har gått masse rykter om Selena er hun gravid? er de fortsatt sammen? Selena kysser en annen! Nå ble hun sett med en bok som handler om bryllup og hvordan få et godt ekteskap sammen! Har justin godt ned på kne? hva syntes du om det?
 • Miley og Liam gift?  Heiia<3

  Mange har gledet seg til Miley og Liam sitt bryllup etter at de ble forlovet i sommer.Også har det jo godt noen rykter de krangler hele tiden,de passer ikke ilag OSV... men i følge Miley føler hun seg gift og er lykkelig.Man trenger ikke papirer på bevis at mann kan holde sammen for alltid.Hun tror de klarer å holde sammen i tykt og tynt!

  De har enda ikke satt dato,men mange lurer på om Miley forsnakket seg til pressen.Det har blitt populært og gifte seg i hemmelighet nå.

  Vi må nok vente litt til! Gleder du deg?

   
 • Hun er tilgitt  Heiia<3

  Ja tidligere i sommer skjedde det noe mellom Kristen stewart og Robert pattinson.Hun hadde en affære med en regissør.Han skal nå ha tilgitt henne,det viste seg at de ikke klarte å leve uten hverandre!

  De hadde en tårevåt samtale i lag da Kristen sa at det var dumt og en enganstilfelle!

  Jeg mener at de to passer i lag det tror jeg mange andre også gjør! de har holdt ut lenge,og de to er også et superpar syntes jeg<3
   

 • Gaga i brudekjole  Heiia<3

  Alle vet vell at Lady gaga kan ha sprøe ideer? ok for de som ikke viste det må google Lady gaga.

  Søndag kveld var det duket for storslagen avsluttningsseremoni for årets Paralympics i London.

  Artistene Rihanna.jay z og Coldplay spilte der.

  Og på etterfesten dukket Lady gaga opp i en brudekjole...Der hun sto og posserte forran alle kameraene så hun veldig fornøyd ut.Ingen vet hvorfor hun dukket opp i brudekjole,men kanskje det er et lite hint fo kjæresten Taylor Kinney?


  Paret møttes på settet til musikkvideoinnspillingen av artistens låt «You and I» for et år siden, da hun spilte havfrue og han hennes elsker  Taylor Kinney(31)


 • Justin er ikke Selenas drømmetype  Heiia<3

  Ja du leste overskriften! i et intevju sa selena: - Ja, tuller du med meg! Jeg går fortsatt rundt og innbiller at jeg er gift med Zac Efron, ler Selena i intervjuet.

  Justin er ikke hennes drømmemann,og hva syntes du? hvem ville du valgt? 

  Hun har fått mange hat brev etter at Justin og Selena ble ett par,men hun skjønner det er lett å bli forelsket i en stjerne.


 • Søstre advarer  Heiia<3

  Robert pattinson har ikke hatt det lett,etter at Kristen stwart var utro.Søstrene til Robert Pattinson advarer han at han ikke må gå til bake til Kristen! de sier "en gang utro,alltid utro"  Søstrene har vært rasende på Kristen etter det hun har gjort mot Robert.Søstrene kunne drept Rob om han hadde gått tilbake til kristen! 

  Det har gått rykter,bilder og mye mere om alt dette som har skjedd! Robert skal ha datet både Katy Perry og Rihanna.

  Robert selger huset han bodde i med Kristen.(Los Angeles) ikke fordi det gir dårlige minner,men for å få en ny start.


  Her er søstrene Pattinson


  Robert eller Rob som vi kaller han ;D

   

 • Rihanna and chris brown?  Heia<3

  SORRY! dårlig oppdatering,men har begynt på skolen igjen.

  Det høres ut som Rihanna har fått følelser for Chris brown.Og det har hun fått stor kritikk for av fansen.Men en ting det er ikke hennes feil at hun har fått følelser eller er forelsket i chris brown,vi kan jo ikke styre dette selv? Hun har hatt et veldig spesielt intervju med Oprah,hun er lettet over at det er sagt,men ikke førnøyd med tilbake meldingene.


  Men hun stopper ikke der, Rihanna er veldig filosofisk av seg, og mener hun absolutt gjorde det rette valget. Hun sier at selvdisiplin markerer modenhet og hvis du vil være fri og virkelig nyte livet, må du se sannheten i øynene.
  l   (dette snittet er tatt fra topp.no og resten skrevet selv)

   


  De var et kjempe fint par<3 men som de fleste fikk med seg skjedde det en liten episode,da chris banket opp Rihanna.Derfor er det all den kritikken som går rundt.

   

  -Siste nytt! Kanskje noe i morgen også?

 • Selena utro eller  Ja overskriften sier veldig mye! selena ble tatt på fersken Fredag 10.august for å ha kysset Natt Wolff.Det ble sagt at de øvde på et kyss,men på bildene ser det litt annerledes ut i følge starsfame.Selena Gomez sa at hun hadde sett justin kysse en annen på en innspilling.Kysset til Natt wolff og Selena Gomez var heldigvis en øvelse de hadde,men mon tro hva justin vil si?
   


  selena gomez og justin bieber er et utrolig søtt par <3

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012
  hits