Starsfame - Heia! Denne bloggen handler om kjendiser! Vi oppdaterer deg om hva som skjer i verden håper du følger med eller tar deg tid til å se litt på bloggen -starsfame
Forside Add meg Om meg Kontakt

Justin on stageHeiia<3

Slenger på noen bilder av Justin bieber fra han er på scenen,har ikke hatt så mye å blogge om!

   

Er han ikke kjekk/søt?

-starsfame

 • Justin Bieber BELIEVE tour  Heiia<3

  Som sikkert mange vet startet Justin Biebers BELIEVE tour i går.Han kastet opp to ganger under showet,men holdt det ferdig så det var modig av han! 

  Bilder fra Bibses

 • 3 på rad  Heiia<3

  Ja jeg vet det har blitt litt mye bieber,men det er jo han det er mest å skrive om! han skal holde 3 konserter i Oslo har ikke fått så mye informasjon om den tredje,men scooter altså manageren til Justin sa at de skal prøve å få til 3 konserter.Så norske beliebers.LEGGO.<3

  Skal du på konserten? 

 • Britney stakk av!  Heiia<3

  Simon Cowell (52) jublet da han endelig klarte å overtale selveste Britney Spears (30) til å ta jobben som dommer i amerikanske «X Factor».

  Britney Spears er dommer i X Factor,men det skjedde en liten hendelse.Britney stakk av! Etter bare 20 minutter hadde hun stukket av.Ingen ville si med det første at hun hadde stukket av.

  Den gang forsøkte Cowell og teamet hans å avdramatisere situasjonen med å påstå at popprinsessen, som ble betalt klekkelige 87 millioner kroner for jobben, bare måtte på do! 

  Britney trodde hun ikke kom til å klare presset! 

  Etter en lang prat klarte «Idol»-dommeren å overtale henne til å fortsette. Nå synes briten at Britney er blitt en kjempetøff dommer.

 • Twins?  Heiia<3

  Har blogget i det siste om MTV VMA vet det har blitt litt mye,men det er der jeg finner om kjendisene. Jeg har nettopp sett på reprise og bilder.Der pink og Miley cyrus hadde samme sveis.Blondt,kort og rett opp! de kunne vært tvillinger!

  Masse priser ble delt ut i natt! veldig spennende og se,OMG! syntes det var super gøy :D

   To jenter med blondt, kort hår, og hele verden får panikk, skrev hun på Twitter senere samme kveld.  kjolene var også litt "like" om dere skjønner.
 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012
  hits