Starsfame - Heia! Denne bloggen handler om kjendiser! Vi oppdaterer deg om hva som skjer i verden håper du følger med eller tar deg tid til å se litt på bloggen -starsfame
Forside Add meg Om meg Kontakt

Michael jackson 54 årHeiia<3

I dag hvis Michael Jackson hadde levd hadde han blitt 54 år<3 Vi vill uansett gratulere for det om han ikke er her med oss mere.Gratulere Michael Jacson.


Han var veldig kjent for sine danse moves!

 

-starsfame

 • Be Alright DEL 2  Det var en melding fra Justin en tåre trillet nedover kinnet ditt...

  Rihanna holdt rund deg for og trøste, men når du savner noen så mye som du gjør akkurat nå er det vanskelig og settte hjertet på plass igjen. Han kom til å være forsinket igjen. Det kunne hende han ble borte i hele 8 uker, siden han sikkert ikke rekker og komme hjem, før neste turne. Dette såret deg ekstra mye siden det er sommerferie. Hadde han ikke hadd den ekstra turneen ville han vært hjemme igjen til helgen. 
   
  Vi var kommet hjem til Rihanna nå. Veninna di skulle bare være snill og sette på litt musikk, men gjorde alt verre med og sette på en av låtene fra "Believe". Plutselig ringte det på døra. 
  "Gidder du og åpne, jeg er i telefonen", ropte Rihanna fra en av de store rommene. Huset hennes var helt fantastisk, med store lysekroner i taket, og bilder av modellene til Chanel pyntet veggene.
  "Seffølgelig", sa du.
  du gikk ned den lange spiraltrappet (ironisk nok), og ut til den store døra. Men det var ikke en vanlig dør. Det var ikke et vanlig hus, for nå snurret alt rundt. Bak døra stod et annsikt som du bare hadde sett i hodet ditt de siste ukene. "du kastet deg inn i armene hans og nektet og slippe taket. Ikke tale om. Det endte med at han måtte bære deg opp. Mens han hele tiden visket at han ikke mente og å såre meg, at turneen var en spøk, han skulle bare overaske deg, og ville ikke gjøre deg mer beskymret. Til slutt klarte du og ta ned armene som var helt støl etter og klamre deg fast.
  "Jeg har laget en sang til deg", sa han og løftet deg og gitaren opp i sofaen. Jeg satt fortsatt på fanget hans da han begynnte og spille. Han holdt armene rundt meg og sang lavt inn i øre mitt.

  " Across the ocean, across the sea, starting to forget the way you look at me. Over the mountans, across the skye, need to see your face nedd to look in your eyes"... 

   
   

 • Filmet fødselen  Heiia<3

  DU HAR SIKKERT LEST OM SNOOKI SOM FIKK SIN FØRSTE SØNN PÅ SØDAG.DE SENDER FØDSELEN PÅ TV

  Jersey shore stjernen Nicole snooki polizzi hadde bestemt for en måned siden at de skulle filme fødselen.Og på Søndag kom lille Lorenzo til verden.Snooki har sin egen serie,som heter  snooki & jwoww,men filmen skulle først være til privat bruk.Grunnen var at forloveren til snooki jionni LaVelle ikke ville at den skulle på tv. 

  Nå har han ombestemt seg å lar den gå på reality showet til snooki.

  Kamera teamet var på rommet til snooki da hun hadde rier,men når fødselen startet ble de kastet ut,men likevell var der et kamera som fortsatte å rulle det var jionnis.

  Jionni filmet kun snookis hode,Så seerne vil ikke få med seg selve fødselen.Timene senere ble lille Lorenzo filmet.Og alt ble gjort på en god måte.

  -starsfame

 • Rihanna on Twitter  Heiia<3

  Det er mange kjendiser/artister som har twitter nå skal jeg bare oppsummere sånn kort Rihanna sin Twitter konto litt bilder og tweets hun har lag ut! ENJOY<3      

  Noen bilder lagt ut av Rihanna

  Noen tweets lagt ut av Rihanna<3

  So much dick riding that my cock hurt! 

  My new fav tee 

  Lastnight was   

  -starsfame

 • Be Alright DEL 1  Dette er første del an en historie som handler om deg! bare les..Skrevet av Julianne.

   

  Du satt hjemme på rommet ditt og kjedet deg. Bare sånn for morro slo du på pc-en og googlet navnet ditt. Det var kjempemangebilder av deg der! Det første bildene som kom opp var fra da du og Justin fløy til Paris, forrige måned. Bildene viste at du sovnet av på fanget hans på flyet. Hvorfor var det papparatzier på akkurat det flyet?! Ikke at det plagde deg så mye. I starten fikk du så altfor mye oppmerksomhet overalt, men folk i den lille byen vår her i Norge blir fortere vannt til det, enn de i LA. Du savnet han så mye. Akkurat nå hadde han dratt på turne i Canada. Nei, nå får det være nok dagdrømming! Du tok opp telefonen din og ringte veninna di. Rihanna var en festløve, hun skulle ha en konsert i oslo i morgen kveld så hun sover på et hotell i nærheten. 

  "Hei, du vil aldfri tro hvem som ringte", sa hun før du fikk sakt ett ord.
  "Jeg gikk på en måte lei av å gjette etter at Avril ringte deg i går", svarte du.
  "Ja ja, Avril er ikke så viktig"...
  "ER IKKE AVRIL LAVIGNE VIKTIG??!"
  "Men hør da! Turneen min i Frankriket er avlyst så jeg kan være her i fire uker til"!, hun hørtes veldig fornøyd ut, ettersom hun har skuffet tusenvis av mennesker, det lignet ikke henne.
  "Skal du bo i Norge i fire uker!", nå begynnte du nesten og rope du også.
  "Nei, dumma, tror du jeg gidder og sitte her i fire uker uten festing? Jeg drar hjem til LA og fester litt, men siden jeg kommer til å savne deg så mye, bestillte jeg en billet til deg også"!
  Du smilte fra øre til øre, du og Rihanna satt allerede på det første flyet. Dette flyet gikk til Chicago, så byttet vi fly og fløy til LA. Du holdt på og å dø når du så den lange limoen som stod utenfor flyplassen, og alle de vaktene som måtte stå i ring rundt oss hele tiden. Flott, du elsker jo oppmerksomhet!Du kjennte telefonen vibrere, og tok den opp av lomma. Det var en melding fra Justin. En tåre trillet nedover kinnet mitt...

   


   

  hva tror du det står på meldingen? 5 KOMMENTARER for neste del! <3<3<3

    • Katy perry takket nei til 20 millioner dollar  Heiia<3

  Katy perry (som dater Robert pattinson) takket nei til tv-kanalen FOX for å være dommer i American idol.Hun kunne fått 20 millioner dollar,men katy mener at det ikke ville være riktig for karrieren sin.

  Nå er det nære på at Nicki minaj skriver under på jobben.Det er mange som er vurdert til denne jobben.American idol går til sin 12 sesong og er umåtelig populær i USA.I fjor var jennifer Lopez,Randy jacson og Steven Tyler dommere,og nå er Mariah carey en av dommerne,men vil ikke sitte med Nicki minaj.

   

  -starsfame

 • Justin bieber i voldssak  Heiia<3

  Jeg kikket rundt for å lete etter siste nytt! Der fant jeg om justin bieber som har blitt litt sint på en fotograf.Jeg vet ikke hva som helt har skjedd,men Selena gomez skal vitne i saken og skal snakke med politiet hva som har skjedd.Tror politiet ville snakke med Justin bieber også for å få høre hva som egentlig skjedde.

  Fotografen som ville ta bildet av superparet mener han ble slått i ansiktet,men det er hannes mening er ikke sikkert det er sant. Og han valgte å gå til anmeldelse.I følge TMZ vitner de at fotografen blokkerte biebers bil der han selv var sjåfør,og selena passasjer.

  Fotografen ville ikke flytte seg og det gjorde Bieber sint! så han gikk ut av bilen for å konfrontere fotografen,og det utviklet seg til vold.Justin og selena hadde forlatt stedet da politiet kom.Og fotografen klaget på smerter i ansiktet og brystet da kom ambulansen også. 

  Nå er bieber i Paris for å gjøre sine konserter.Har fått med meg at han besvimte etter en konsert.Lurer på hva som skjedde?


 • fanpage  Heiia<3

  Har fått meg en fanpage på facebook :) det er bare å klikke seg inn og se! blir veldig glad når noen liker innlegg og sidene mine<3  legger en link under...Stem på hvem som blir på profilbildet! akkurat nå jar jeg Justin bieber.Ja i går så jeg never say never i går og the hunger games likte begge filmene :)

   

   

  https://www.facebook.com/pages/Starsfame/341898552560980

   

  -Starsfame <3

 • Adele som gravid  Heiia<3

  Denne nyheten har ikke kommet nå! den er gammel,men Adele er gravid som dere sikkert har fått med dere.Nedenfor står det hva Adele sa eller skrev da om dett mirakelet.Hun faren til barnet er Simon Konecki som vist har et barn fra før av.Så det ser ut som det blir en litt lengre pause fra musikken,men vi liker Adele uansett! kommer nok flere sanger senere<3

   

   

   

  Jeg er glad for å kunngjøre at Simon og jeg venter vårt første barn sammen. Jeg ville at du skulle høre nyhetene direkte fra meg, selvsagt er vi over månen og veldig spent, men vennligst respekter vår erklæring på denne dyrebare tid. Hilsen alltid, Adele xx., skrev hun på sin offisielle hjemmeside

  Faren til barnet er Adele kjæreste Simon Konecki, grunnlegger av den britiske flaskevann selskapet ?Life water?. Konecki(36), skilte seg fra sin første kone for fire år siden.


  Vi beundrer Adele for sitt nydelige utseende


  Adele og Justin bieber


  Adele og Simon


  Her ser vi en liten kul på magen

  -starsfame

   

 • hairstyle  Heiia<3

  Mange kritiserer håret til kjendiser.Det er bare utrolig barnselig bry deg heller om ditt eget hår!  Kjendiser har mange forskjellige sveiser etter om det er fest,galla eller hverdag,men de kan også gå fra crazy til super pent.Bare se her!


  KATY PERRY-ja her har hun svart hår ELSKER håret hennes på dette bildet! men hun har hatt blått,rosa,svart hårfarge,men egentlig er hun blond! 


  BRITNEY SPEARS-tror hun har hatt samme farge hele tiden? eller er det bare jeg som tror det? men hun har forskjellige frisyrer.Hun har engang barbert av alt håret,men det er en annen historie.


  MARY KATE OLSEN-hun har hatt blondt og brunt hår litt krøller,volum og slettet hår kler henne tvert!  her er litt rufsete som også er kult


  SELENA GOMEZ-hun er super søt med krøller! hun kler slett hår,men krøller kler henne mest.Hun har fått seg lugg dom de fleste har fått med seg.Jeg syntes luggen var litt for ung for henne eller hun så ut som en 14 åring med luggen! men vi digger håret hennes<3


  KRISTEN STEWART-jeg liker at hun har det litt rufsete! litt rocka stil kler kristen på håret og klærne!


  RIHANNA-har hatt svart,rødt og brunt hår ble forfær når hun farget det rødt,men ELSKET det! nå er hun svart igjen på håret.Likte henne best med rødt og brunt.Men kjendiser og artister forandrer seg jo med tiden :)


  LADY GAGA-så har vi den litt mer crazy! Gult hår gaga? nei! jeg generelt likte henne best med blondt hår! men jeg skal ikke rakke ned på kjendiser.For gaga er seg selv og jeg beundrer henne for det! her er hun veldig kul på håret!

  -starsfame

  Er det noe du vil jeg skal skrive mer om? andre kjendiser du liker? eller spørsmål? bare skriv i kommentarfeltet under! <3<3<3

 • Les mer i arkivet September 2012 August 2012
  hits