Starsfame - Heia! Denne bloggen handler om kjendiser! Vi oppdaterer deg om hva som skjer i verden håper du følger med eller tar deg tid til å se litt på bloggen -starsfame
Forside Add meg Om meg Kontakt

Be Alright DEL21Halv elleve, du hadde sikkert sovet i tretten timer, og du følte meg mer sliten enn før du la deg.
Dere avtalte at dere skulle møtes senere da du hørte en lyd utenfor. Det hørtes ut som om at noe traff vindusruten. Du kikket ut og så at Justin stod ute i regnet og hev småsten på vinduet ditt. Han klatret opp i ett tre, ved siden av huset, og hoppet over på ballkongen din.


"Skal ikke dette bare skje på filmer"? Du klarte ikke å slutte å smile da han hoppet over på balkongen. Dere bor i ett ganske stort hus, så verandaen streifer soverromsvinduet ditt. 
"Jeg tenkte at det ikke gjorde noe å gjøre dette i virkeligheten, livet ditt er ikke akkurat normalt det heller", sa han.
"Hva skal vi finne på i dag da", sa du mens du gikk bort til pc-en og skrudde på Justin Bieber på full guffe, slik at ingen hørte snakking. 
"Please, jeg liker ikke denne musikken, hvilken kjekk fyr synger dette"? Sa han, så på deg og smilte lurt.
"For det første liker jeg musikken, og for det andre er det lite misstenkelig", sa du.
Han klemmte deg lenge. "Jeg har savnet deg veldig", sa han. 
"Hele ti timer uten deg, OMG"! 
"Helt forferdelig", sa han. Vi stod slik en stund.
"Vi kan jo dra og shoppe litt i dag", sa du. "Jeg trenger jo litt nye ting til huset".
"Trengs ikke, jeg har leid inn en designer til det, dere kan finne ut av det når vi kommer hjem igjen", sa han og smilte.
Hm... Hjem. Tenk å kalle NY for hjem. 
"Uansett er det ingen god ide at jeg går ut og shopper, norske jenter er vakkre, men ærlig talt, 99% av dere er gale fans, 1% er kjæresten min eller haters", mumlet han.
du hørte at noen ropte nede, så du skrudde ned musikken litt.
Det var bestemor som ropte at hvis jeg ville gjøre noe nyttig så kunne jeg komme ned dog spise og besøke mamma på sykehuset senere.
Plutselig våknet du. Mamma.
 
"Det er best jeg går, jeg ringer deg på skype senere", sa han, kysset deg fort og klatret ut igjen.
du kledde på deg, og gikk ned og spiste.
På turen til sykehuset satt du hele tiden og trippet nærvøst med foten, du klarte ikke å slappe av. Hele verden visste vell om mamma, tenk om...?
 
Du hadde rett. Gale beliebers var rundt hele sykehuset, vakter presset vekk hylende jenter, mens de satt opp politibånd og sperringer for å holde jentene unna. du ble bekymret deg ett. 
du sendte Justin en melding. Du fikk helt klausoforbi av å gå igjennom den store mengden. Igjen ble det for mye for deg, og det ble mørkt. 
Denne gangen var ikke som den forrige, du våknet i ett par sterke armer som bar deg videre, du så ikke helt klart, men lyden av hyling ble ettervert svakere og svakere. 
Han hadde ikke latt deg falle denne fangen. Justin, som aldri svikter.
"Det går bra, alt er bra nå", mumlet han til deg. Han skjønnte visst at du vår våken, selvom du ikke klarte og holde øynene oppe på grunn av det sterke lyset. 
Enten det eller så visste han noe jeg ikke visste, hva var det som ikke hadde gått bra???
 

 • Justin Bieber BELIEVE tour  Heiia<3

  Som sikkert mange vet startet Justin Biebers BELIEVE tour i går.Han kastet opp to ganger under showet,men holdt det ferdig så det var modig av han! 

  Bilder fra Bibses

 • Linkerunde  Heiia<3

  Tenkte ta en linkerunde på bloggen.Da linker jeg de tre beste bloggene! har du lyst å bli linket? legg igjen en link i kommentarfeltet<3 så er du med!

  For de som ikke har fått dette med seg så er enda ikke konkurransen trukket mangler 15 likes! på facebook siden starsfame.
 • rihanna the movie  video:rihanna the movie


  Har blitt litt mye Justin bieber i det siste så laget en LITEN Rihanna video...heh<3

 • Justin bieber the MOVIE  video:min film jb yt


  Heiia<3

  Har laget en liten Justin Bieber video! litt rar musikk,men fikk ikke lastet ned på pcn osv...<3 håper du liker den.ENJOY.

 • Feil design,kan du lage?  Heiia<3

  Det er blitt litt rotete med designet mitt,Har ikke fått headeren og profilbildt og skrift kommer nederst på bloggen! jeg lurte på om du kan lage et gratis design til meg.Helst et som passer til kjendiser da! Takk på forhånd
 • 3 på rad  Heiia<3

  Ja jeg vet det har blitt litt mye bieber,men det er jo han det er mest å skrive om! han skal holde 3 konserter i Oslo har ikke fått så mye informasjon om den tredje,men scooter altså manageren til Justin sa at de skal prøve å få til 3 konserter.Så norske beliebers.LEGGO.<3

  Skal du på konserten? 

 • Why hate him he is a good person and a real man!  Heiia!

  'Dere skjønner sikkert hvem innlegget handler om? det er nemlig Justin bieber.Jeg fant ut at det var en facebook side" i hate justin bieber " som får så mye oppmerksomhet av haters! jeg har lagt ut et bildet av han der det står REAL MEN RESPECT JUSTIN BIEBER jeg har fått mange rare kommentarer det er der du kommer inn i bildet jeg vil at vi skal få mindre haters så de som liker justin bieber eller bare vil hjelpe må like det bildet! så får vi flere likes enn hates<3 håper du gjør det og del bildet så blir haters å føle seg dumme.

  LIK DETTE BILDET PÅ I HATE JUSTIN BIEBER!!!! <3<3<3

 • Tips og triks!  Heiia<3

  Jeg har vært på topplisten en del ganger (Tromsø sin toppliste) jeg har nå lært meg selv noen triks.Som jeg skal dele her.Det er ikke sånn at jeg fikk flere 1000 leser men godt opp over 100 og det er jo et flott tall det! 

  BLOGG OFTE:

  Mange liker å lese det du skriver! så blogg ofte,og kanskje litt korte innlegg.Istedet for å blogge lange innlegg en gang om dagen! så blogg tre korte det hjelper godt.

   

  GODE OVERSKRIFTER:

  Ja gode overskrifter er viktig.Noe som gjør at alle klikker seg inn på innlegget.IKKE lur leserene med sånne teite overskrifte feks: 8 åring ble gravid.Det er å lure leserene sine! ta heller overskrifte som har noe med det du skriver å gjøre! og noe som høres spennende ut...

  BILDER:

  Hva er et innlegg uten bilder? du trenger ikke hele tiden ta nye bilder,du kan ta fra arkivet.IKKE alle innlegg trenger bilder,men de blir gøye å lese når det er bilder med<3  å du trenger ikke alltid være på bildene du kan ta bilder av noe du gjør i hverdagen.

  VÆR DEG SELV:

  Skriv om det DU liker ikke gå å dilt etter alle andre.Jeg elsker kjendiser så jeg har en blogg om kjendiser! du kan blogge om det du gjør,fritidsaktiviteter,hobby eller venner og famile.Bare ikke blogg om noe du ikke bryr deg om som feks:har du sett den nye parfymen osv...Bloggen skal være om deg ikke ALLE andre! Det er en viktig regel :)

  KONKURRANSE:

  Konkurranser trekker til seg mange nye lesere.Det trenger ikke være store konkurranser som feks:vinn jb biletter.Det kan være en liten gavepose med litt småtterier i <3 og det gjør at man kanskje får noen nye lesere? lurt å prøve!

  Har DU noen tips eller triks du vil dele med oss?

 • GIF BILDER!  Heiia<3

  Her er gif bilder av JUSTIN BIEBER<33

  image

   

  Hvem skal være på neste gifs bildene?

   

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012
  hits