Starsfame - Heia! Denne bloggen handler om kjendiser! Vi oppdaterer deg om hva som skjer i verden håper du følger med eller tar deg tid til å se litt på bloggen -starsfame
Forside Add meg Om meg Kontakt

Justin bieber<3 LOVEEENå er det på tide med månedens kjendis,han som fikk mest stemmer er selveste JUSTIN BIEBER! vi er så enige å elsker han like mye.PS:har du konsert billetter du selger? ta kontakt med en gang.

Justin bieber er den søteste gutten på kloden (syntes jeg da) og han fikk flest stemmer! Han er nå på believe tour og kommer til Norge i April.


Her er han og søte Avalanna<3


Sso cute<3

-starsfame

Hvem skal bli November kjendisen?

 • September:Demi Lovato  Da er en vinner trukket det ble nemlig 'Demetria Devonne «Demi» Lovato (født Lovato Hart) som ble måndenes kjendis! Hun er en super kul,rocka artist og skuespiller!

  Demi lovato som hun blir kalt er født i Dellas,Texas.Og hun har to søstre!

  Mange kjenner Demi fra Disney channel der hun har forskjellige roller!  hun startet allerede som seks åring i film og tv bransjen.Men hun spiller ikke bare masse roller hun liker å synge også! og er en veldig god venn med Selena Gomez.

  Men en ting som er veldig spesiell er at hun har hatt noen problemer hele livet.Hun har hatt emosjonelle problemer som feks:skjære seg selv osv... Hun ble lagt inn på en klinikk for psykiske og emosjonelle problemer,men etter to måneder var hun ute av klinkken.  HVEM SKAL BLI OKTOBER ARTIST?

  1-JUSTIN BIEBER

  2-ZAC EFRON

  3-ZAYN MALIK

  Ditt valg kommenter under!

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012
  hits