Starsfame - Heia! Denne bloggen handler om kjendiser! Vi oppdaterer deg om hva som skjer i verden håper du følger med eller tar deg tid til å se litt på bloggen -starsfame
Forside Add meg Om meg Kontakt

New hits diamonds!Heiia<3

Har du hørt den nye sangen til Rihanna? den er døds bra!  link under her:

http://www.youtube.com/watch?v=8ncjrjiSFi4&feature=BFa&list=FLews0GJEqPuh3D39rehCzQg

Hun har endelig fått en ny sang,men hører fortsatt like mye på JUSTIN BIEBER <33
 • Kaos i London  Heiia<3

  De fleste har fått med seg at Justin Bieber er i London.Det ble veldig kaos (akkurat som det ble i Oslo) for at de fikk gratis armbånd til boksigneringen hans til den nye boken Just Getting Started,og fansen/belibers sto gråtende oh hylende utfor!

  Justin ble fraktet der i fra for sikkerhets grunner!

  Flere av Justins britiske fans tvitret i går:
  "Jeg var nettopp på boksigneringen til Justin Bieber! Folk tok helt av! Det var sykt!"

  Justin elsker fansen sin veldig høyt<3

    • Whats the point?  Heiia<3

  Ville bare skrive et innlegg om de som vil ha så veldig mye oppmerksomhet! jeg ser mange som har laget "kødde" blogger altså blogger som de skriver bare tull på.Å hva er meningen?,og da mener jeg sånne blogger som feks:justin bieber er homo osv...Jeg nevner ikke bloggerene på innlegget,men fant et innlegg de hadde redigert en unge som satt på do å satt på Justin Bieber sitt hodet! tror de bloggerene at folk er så dumme å tror på det eller?  Dette gjelder jo seffølgelig ikke bare bloggere,men de som lager nettsider også! Har funnet masse sånne blogger å jeg syntes dette er så sykt barnslig,og det værste er at de er 16 og opp til 20 år.Jeg er 13 år å har såpass vett i hodet at jeg vet at dette er barnslig...Og de som er uenige får være UENIGE,men dette er det jeg SYNTES! 


  Har sett MANGE som legger ut dette biler og skriver "dette er bevis på at justin er jente" Er han det? NEI,og de som ikke vet det burde høre på musikken hans! han synger om jenter,og er betatt av jenter.Han sang før som en "jente" han hadde lys stemme,men betyr det at han er jente? Svaret her er også NEI! 

  Fant ikke mange andre kjendisebilder,men jeg vet at dette ikke bare gjelder Bieber Dette innlegget handler om alle kjendisene,men bare sånn at folk SKJØNNER at det bare er tull å lage sånne blogger.Du får bare haters!

  Håper du forstod hva jeg mente.

  -starsfame

 • Rihanna navn? eller bare fans...  Heiia<3

  Har du tenkt deg at justin bieber "elskere"/fans blir kalt beliber.Big time rush "elskere" blir kalt rusher,og one direction elskere blir kalt directioner? alle disse er gutter! hva kan de som like rihanna godt bli kalt? forslag? eller blir det bare rart....?

  Har du forslag til andre kjendiser fans hva de kan kalle seg?

 • Mariah har ikke gjort dette på en stund....  Heiia<3

  Som å være blandt de rikeste kjendisene i verden tar mann ofte privatfly,men Matiah carey(42) tok rutefly dette har hun ikke gjort på veldig veldig lenge siden.Hunj følte seg litt ukomfortabel,men med mange vakter rundt henne er hun trygg.

  Mange fotografer sto med kamerane oppe,og Mariah svarte på noen spørrsmål og kom med noen morsomme kommentarer!

  - Er dere jenter her for å hjelpe oss med å føle oss trygge, spurte Carey til de to jentene.

 • Hvem vil du stemme på?  Heiia<3

  Nå er det noen få dager igjen av stemme tiden din.MTV Video Music Awards er rett rundt gjørnet! 1.plass ligger one direction og 2.plass ligger justin bieber Nå er det bare å stemme! Du kan stemme på musikk videoer,Hvem skal du stemme på? Det er få stemmer som skiller one direction og justin bieber

  Justin innrømmer også at han er overrasket over seg selv. 

  "Jeg tenker for meg selv, "Wow, virkelig Justin.. Tre skjorteløse bilder på tre dager. Hvem tror jeg at jeg er.." tvitret kjekkasen.

  Men det er opp til oss hvem som skal vinne! :D så kom igjen å stem!
  -starsfame


 • Justin bieber i voldssak  Heiia<3

  Jeg kikket rundt for å lete etter siste nytt! Der fant jeg om justin bieber som har blitt litt sint på en fotograf.Jeg vet ikke hva som helt har skjedd,men Selena gomez skal vitne i saken og skal snakke med politiet hva som har skjedd.Tror politiet ville snakke med Justin bieber også for å få høre hva som egentlig skjedde.

  Fotografen som ville ta bildet av superparet mener han ble slått i ansiktet,men det er hannes mening er ikke sikkert det er sant. Og han valgte å gå til anmeldelse.I følge TMZ vitner de at fotografen blokkerte biebers bil der han selv var sjåfør,og selena passasjer.

  Fotografen ville ikke flytte seg og det gjorde Bieber sint! så han gikk ut av bilen for å konfrontere fotografen,og det utviklet seg til vold.Justin og selena hadde forlatt stedet da politiet kom.Og fotografen klaget på smerter i ansiktet og brystet da kom ambulansen også. 

  Nå er bieber i Paris for å gjøre sine konserter.Har fått med meg at han besvimte etter en konsert.Lurer på hva som skjedde?


 • Justin Bieber BELIEVE  musicnodes
  Justin Bieber: All Around The World


  Justin Bieber: As Long As You Love Me
  Justin Bieber: She Don't Like The Lights
  Her er noen av sangene til kjekkansen Justin Bieber.Som du sikkert har fått med deg har han fått ut dette kule albumet! Videoen til " as long as you love me" har kommet ut og har over 4 million treff! mere om Justin Bieber kommer senere! • Les mer i arkivet September 2012 August 2012
  hits